Werk waar we trots op zijn

Retail Game 2020

Samen met enkele grote retailers ontwikkelen we de Retail Game 2020: een winkeltraining en wedstrijd in één tussen medewerkers, filialen en formules. De deelnemers challengen elkaar op de belangrijkste winkel KPI’s in het nieuwe retailen. #transacties, bon-bedrag, omzet webshop en meer. Ook gaan ze aan de slag met de verkoop van het ‘duurzame alternatief’ en een warme ‘1,5 meter’ begroeting.

Verkoop verbeterprogramma

Voor de internationale meubelgroep ontwikkelden we een maatwerk verkoop verbeterprogramma met verschillende e-learnings om het winkelresultaat verder te verbeteren. Van verkoopgesprekken tot service- en klachtafhandeling. Alle verkoopmedewerkers zijn aangesloten op het programma. De leidinggevende begeleidt het leren in de winkel.

Warmteservice leiderschap

Voor Warmteservice ontwikkelden we in samenwerking met onze opleidingspartner Kenneth Smit Training het Warmteservice leiderschapsprogramma. Het programma legt de focus op ontwikkelingsgericht leidinggeven en ontwikkelt vestigingsmanagers tot inspirerende teamcaptains.

Premium hospitality

Voor de restaurants van de Bijenkorf ontwikkelden we e-learnings om het verkoopresultaat verder te versterken vanuit premium hospitality. Met inzet van het gehele team; van kok tot kassa. We focusten op de inzet en ontwikkeling van social learning en community generated content.

Leidinggeven in het DC

Voor Spar trainden we de leidinggevenden in het DC. Centraal stond de vraag waarin Spar Logistiek wilde uitblinken naar de winkels. Wat zijn kernwaarden en hoe wil Spar Logistiek dat de winkels deze kernwaarden ervaren? En waarin moet de leidinggevende dan uitblinken op de werkvloer? Logistiek bij Spar. #verder.

Benieuwd hoe het werkt of heb je vragen?

Plan een persoonlijke demo

Even bellen

Hoe je werkvloer Wizr wordt!

Samen bekijken we welke e-learnings zorgen dat je werkvloer snel en effectief leert.

Laat je gegevens achter, dan stemmen we af wat jou uitkomt!

Leuk dat je naar event x komt!

Datum tijd locatie en nog iets wervends over wat je er allemaal oppikt.

Laat ons weten waar we jouw ticket naartoe kunnen sturen!

We stemmen graag een datum met je af!

Stuur ons een bericht voor een terugbelafspraak of bel gelijk:
+31 – 85 – 401 7925

Laat je gegevens achter, dan stemmen we af wat jou uitkomt!

Stuur ons een bericht voor een terugbelafspraak of bel gelijk:

+31 – 85 – 401 7925

Heb je liever dat wij jou bellen? Geef dan je gegevens door!

Je wilt je inlezen hoe je je werkvloer Wizr maakt!

Lorem ipsum dolor zit amet adipiscing consetetur.